Oluella ja täytekakulla

Syksy lähestyy lämpimissä keleissä ja kohta tulevat pimenevät syysillat. Kun viimeksi kirjoitin aloitin painonhallinan. Oheisesta kuvasta näet minkä verran painoni on laskenut. Hieman hämärä kuva mutta vaaka näyttää 78,5 kun se kaksi viikkoa sitten näytti 80,1 eli pudotusta 1,6,kg. Voisin laittaa jatkossa puntarikuvan kahden viikon välein. Ehkä se ei teidän kannalta ole kovin kiinnostava aihe, mutta itse ainakin saan tästä motivaatiota ja pääsen paremmin asettamaani noin 10 kg tavoitteeseen.

Nyt kerron kuinka kahdessa viikossa paino tippuu 1,6 kiloa. Viikonloppuna söin hautajaisissa täytekakkua ja vieraillessani ihmisten kotona en kieltäytynyt pullasta. Aivan poikkeuksellista oli se, että käytin leivän päällä voita, jota en ole tehnyt vuosikymmeniin. Ensimmäistä kertaa tosin söin tattarileipää Antti Kalliomäen kehotuksesta. Tuskin se on kuitenkaan syy keventymiseen. Mitä muuta sellaista tein jota en ole aikaisemmin tehnyt ? Esimieheni kanssa käytiin kehityskeskustelu kävellen. Viikonloppuna join peräti 4 tölkillistä olutta. Se on minulle paljon.

Aloin käyttää julkista liikennettä. Kun vapaapäivä koitti, jätin auton Toijalaan. Ostin sarjakortin junaan ja viikottaisiin seiväshyppytreeneihin ajoinkin polkupyörällä Tikkurilasta Myllypuroon asti. Polkemiseen kului noin 50 minuuttia ja saman verran takaisin kahden tunnin treenin jälkeen. Tämä ei ole hyvä idea seiväshypyn kannalta sillä polkeminen jumittaa jalat niin että ei jaksa kunnolla hypätä, mutta en aio tehdä näin kovin kauan, ainoastaan muutaman kerran.

Tänään ja eilen söin suklaata ja jäätelöä. Huomaat että olen tehnyt paljon asioita jotka eivät laske painoa, silti niin on käynyt. Mielenkiintoista.

Turha on etsiä syytä painon painon pudotukseen. Eikä minun tarvitse sitä tietää. Tärkeintä on, että pääsen tavoitteeseeni. Siihen ei ole poppakonstia. Pudotuksen kaava on yksinkertainen. Siihen tarvitsee vain plus ja miinus laskun osaaamisen. Kun ihminen kuluttaa                                                                                              enemmän kuin syö niin hän laihtuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *